Maria Blom om Antiloper

En av mina största inspirationskällor är film. Jag vågar knappt erkänna hur mycket film jag ser, men det blir ofta fyra filmer i veckan. Det är hopplöst att hyra film tillsammans med mig, jag har redan sett allt. Några favoritregissörer är Maria Blom, Mike Leigh och Sofia Coppola. Jag gillar att de har sin egen stil som jag tycker man kan se genom alla deras filmer. Maria Bloms filmer Masjävlar, Fischy och Nina Frisk är storfavoriter. Varför? Jo, för att hon alltid lyckas skildra det som är sant och äkta. Och det som är sorgligt, samtidigt med en sådan otrolig och unik humor!

Nu har manusförfattaren och regissören Maria Blom läst min debutbok Antiloper …

”Ester har nu romandebuterat och det var hennes bok Antiloper, som jag greppade där i natten. Försvann in i hennes universum, njöt av hennes språk och grät så mycket att jag fick skavsår under ögonen. Helt sant.”

Gå in på Maria Bloms hemsida, och tryck på rubriken ”I huvet” för att läsa mer om vad hon tyckte.

/Ester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s