Recension på Fiktiviteter

Underbar recension av Antiloper på bloggen Fiktiviteter:

Antiloper är en gastkramande spännande bok, en tårdrypande sorglig bok och en handhållande styrkefylld bok. Jag brukar säga om ungdomsböcker jag verkligen gillar att jag kommer att rekommendera dem till ungdomar på biblioteken där jag jobbar lite från och till. Om Antiloper säger jag att jag kommer rekommendera den till alla, jag kommer köpa den som present till folk i min närhet och jag kommer hålla tummarna för att den nomineras till och får några riktigt fina priser. För det är den värd. Och lite till.”

Läs hela recensionen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s