Skrivro

Ibland lämnar jag mitt mysiga arbetsrum där hemma med de snusande katterna, den ergonomiska arbetsstolen och den stora bildskärmen. Ibland behöver jag en hård stol som man får träsmak av, ett enkelt laminatbord och ett sorgligt småstadstorg att blicka ut över. Allt detta får jag på Sollentunas bibliotek. Här sitter jag i dag och får lite skrivro. Jo, jag skriver… det ska bli något nytt så småningom, hoppas jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s