Föredrag om Antiloper, 4/3 i Växjö

Måndag den 4 mars är jag i Växjö och talar om min debutbok Antiloper. 

Om mitt föredrag:
En gång kände jag en människa som jag beundrade så mycket att jag såg henne som övernaturlig. Hon skulle klara allt, hon som kunde springa lika fort som en antilop. Min självupplevda debutbok Antiloper handlar om Astrid och hennes vän Ellen. De går sista året på gymnasiet och ser fram emot studenten när den starka idrottstjejen Ellen plötsligt drabbas av en depression. Utifrån boken berättar jag öppet och personligt om Ellen, och om den lilla människan inuti henne som vi aldrig lärde känna. Jag talar om depressionens tecken, att den inte alltid har en konkret orsak, att det är svårast att tala med den man bryr sig mest om och att man ibland inte agerar som man borde eller vill. Det handlar om att stå bredvid den som mår dåligt, om hur man kan hjälpa, om maktlöshet och skuld. Detta är högst aktuellt bland unga idag där självskadebeteende och depressioner ökar. Genom att berätta min väns historia, kan vi lära oss att hjälpa den som nästa gång drabbas i vår närhet.

Tillfälle att köpa signerade ex av Antiloper i pocket samt min nya bok Fågelhuset.

Var? Församlingshemmet, Nygatan i Växjö
När? 4 mars kl 19.00-20.30
Pris? 50 kr

Mer information här!